top of page

Wie zijn wij

De Mondriaanbar staat al jaren bekend om zijn gastvrijheid en perfecte service als het gaat om feesten van groot naar klein of een gezellige middag of avond aan de bar en niet te vergeten onze sportevenementen.

De uitbaters zijn Anne-Marie en Lauran Las, twee doorgewinterde horecaondernemers voor wie niets te gek of te veel is.


Dit koppel heeft een zeer brede ervaring in het horecaleven en weten met hun team van enthousiaste medewerkers het ieder naar hun zin te maken.


Anne-Marie is verantwoordelijk voor reserveringen en uitvoering van feesten en partijen, planning en beheert de 2 sporthallen waar met regelmaat grote en gezellige sporttoernooien gehouden worden.


Lauran is verantwoordelijk voor inkoop, keuken en uitvoering feesten en partijen.


Daarnaast beschikt dit koppel ook door hun jarenlange ervaring over een groot netwerk als het gaat om drive-in discotheken en regionale artiesten en orkesten.


Ook hebben wij een huisdeejay niemand minder dan onze allround party dj Joey, deze veelgevraagde deejay met een schat aan ervaring die ieder feest naar een hoogtepunt weet te brengen in feestcafe’s, discotheken, podia, bruiloften en partijen in heel het land. Wij kunnen hem tegen een zeer concurrerende prijs voor u vastleggen.


Hebt u zelf een discotheek of muziek dan is dit ook altijd mogelijk.


Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie, wij staan altijd klaar om uw vragen vrijblijvend te beantwoorden


Onze stelregel, niets is te gek en bijna alles is mogelijk .

-

Met vriendelijke groet,


Lauran en Anne-Marie Las

bottom of page